En skøn og nem panderet med peberfrugter, tomater, oliven, rosiner og mandler.
Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet
[ssba-buttons]
En skøn og nem panderet med peberfrugter, tomater, oliven, rosiner og mandler.
Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet
1 løg 2 fed hvidløg 1 grøn peberfrugt 1 gul peberfrugt 200 g hakket svinekød eller kalvekød 1 spsk. olie 1 stk. hel kanel 1 tsk. oregano 3 hele nelliker salt og peber 1 dåse hakkede tomater 2-3 spsk. rosiner 8-10 grønne oliven 8-10 mandler 1 spsk. rødvinseddike Tilbehør: kogte ris - gerne fuldkorns
PIL løg og hvidløg, og hak dem fint. RENS peberfrugterne, og skær den i tynde strimler. BRUN kødet i en dyb pande med olie, og tilsæt løg, hvidløg og peberfrugter. STEG under omrøring i et par min., og tilsæt krydderier, tomater, rosiner og oliven. LAD retten simre i 10-15 min. – til sovsen har en passende konsistens. SNIT mandlerne fint, og rist dem gyldne på en tør pande. SMAG retten til med rødvinseddike, salt og peber, og drys mandlerne over. SERVÉR direkte fra panden med kogte ris.
[ssba-buttons]