Hjem Hjemmebag FIONAS KRONE

FIONAS KRONE

af sanleigh
Fionakage

Jeg måtte tænke længe over, hvordan jeg skulle bære mig af med at lave Fionas krone til en Fionakage, og ligesådan med stakittet til at sætte omkring de færdige kager af Shrek, Fiona, Farkle, Fergus og Felicia.

Jeg bryder mig ikke om fondant – slet ikke i så store mængder. Jeg overvejede at lave det i chokolade, og det havde nok kunnet fungere, men jeg endte med at bage småkager.

Kronen delte jeg op i delelementer, håndtegnet efter billeder af Fiona med krone på. Jeg fotograferede min tegning, og nedskalerede den, så den færdige krone ville få den rette størrelse til min Fionakage.

Så klippede jeg figurerne ud, og udskar en lys småkagedej efter skabelonerne. Jeg bagte dobbelt så mange som jeg skulle bruge, så jeg havde plads til uheld.

Til stakittet brugte jeg en chokoladesmåkagedej, og lavede en stor portion, fordi jeg skulle bruge stakit til 2 store kager og 3 små. Hvis du kun skal bruge til en kage, vil halv portion sikkert række.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere