Hjem Nem hverdagsmad FISKEFRIKADELLER MED REMOULADE

FISKEFRIKADELLER MED REMOULADE

af sanleigh
fiskefrikadeller med remoulade

Fiskefrikadeller er en dansk klassiker, som jeg ikke ville undvære. Det er faktisk ikke svært, at lave sin egen fiskefars, og fordelen er, at man ved, hvad der er blandet i den!

I min opskrift på fiskefrikadeller er der masser af fisk, og ikke så meget mel.

Mens farsen lige trækker i køleskabet, kan du skrubbe nogle kartofler. Skær dem i både, vend dem med lidt olivenolie, salt og peber på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

Rør den hjemmelavede remoulade sammen, og så er farsen klar til stegning. Du kan evt. nøjes med at brune frikadellerne på panden, og stege dem færdige i ovnen, hvis den alligevel er varm.

 

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin. Foto af Jes Buusmann.

Opskriften er fra min kogebog FRIKADELLER.

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere