Hjem Fisk KOGT TORSKEROGN MED KAPERSSOVS

KOGT TORSKEROGN MED KAPERSSOVS

af sanleigh
opskrift på kogt torskerogn

Det er nemt selv at lave kogt torskerogn, og det smager SÅ meget bedre end det du kan købe på dåse!

I årets første måneder bugner fiskehandlerens montre med torskerogn i alle nuancer af lyserød, og i alle størrelser.

Jeg koger altid en ekstra stor portion torskerogn, fordi rester er så gode som pålæg til frokost og i en grøn salat.

Du kan også stege skiver af kogt torskerogn på en pande med smør og servere dem med citron eller remoulade.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere