En nytårsdessert skal være festlig, men helst ikke for tung. Så selvom jeg elsker chokoladekager af alle slags, så er det ikke en dessert jeg anbefaler til nytårsaften.
Eton mess er en engelsk dessert, der normalt består af groft knuste marengs blandet med flødeskum og jordbær – en fantastisk dejlig og nem sommerdessert.
Som nytårsdessert er den klassiske flødeskum tvistet med hvid chokolade, og de friske jordbær er erstattet af kiwifrugt og granatæblekerner. Funklende grønt myntesukker er det sidste touch.
En nytårsdessert skal helst være nem at servere, og denne dessert kan du forberede på kort tid, så du blot skal anrette frugt, creme og drys i glassene. Anret evt. nytårsdesserten i glassene inden I går til bords, og sæt dem koldt.
Godt nytår!
Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet
[ssba-buttons]