Hjem Hjemmebag BANANKAGE MED KARAMELGLASUR

BANANKAGE MED KARAMELGLASUR

af sanleigh
Banankage

Jeg bryder mig ikke om modne bananer – det vil sige, at sætte tænderne i dem. De er ligesom for søde og for bløde. Når jeg har købt bananer, og der er gået et par dage, så er der gerne en eller to bananer på frugtfadet, som ikke bliver spist. Jeg skræller dem, skærer dem i skiver, og fryser dem i en frysepose. Så kan de bruges enten til en smoothie eller til en dejlig banankage. Hvis du skal bruge dem til banankage, så pak dem ud på en tallerken, og lad dem tø i en halv times tid.

Min mor har lært mig, at en god banankage skal overtrækkes med karamelglasur – og hvis du ikke har smagt det, så glæd dig!

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere