Hjem Desserter RISALAMANDE MED HAVTORNSOVS

RISALAMANDE MED HAVTORNSOVS

af sanleigh
Risalamande med havtornsovs

Det er ikke spor svært at lave en god risalamande – det vigtigste er, at ofre penge på en god vaniljestang *) og nogle gode mandler. Her er mandlerne smuttede, men faktisk foretrækker jeg mandler med hud – jeg synes de giver desserten mere smag. Men det er jo en smagssag.

Jeg har brugt de smukke, orange havtorn til sovsen – de kan købes frosne i de fleste supermarkeder, og giver et frisk pift til desserten, der jo indeholder en del fløde. Holder du julen klassisk, kan du se mit tip til en god kirsebærsovs.

*) Tørsleffs Vaniljestang fra Tahiti Polynesien er netop kåret som bedst i test hos forbrugerrådet TÆNK – den vejl.  pris er 80 kroner.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere