Hjem Desserter BLOMMER I RØDVIN MED ROSMARIN

BLOMMER I RØDVIN MED ROSMARIN

af sanleigh

Dette er en lækker dessert for voksne: De friske blommer er kogt i rødvin med rosmarin, taget op, og overhældt den indkogte lage. Nyd dem med cremet tilbehør.

Du kan også lave en variant med appelsin og hvidvin i stedet for rødvin og rosmarin: BRUG ¼ flaske hvidvin, fintrevet appelsinskal og appelsinsaft af 2-3 økologiske appelsiner samt 75-100 g sukker. Tilsæt friskhakket mynte sammen med blommerne.

 

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin. Foto af Jes Buusmann.

Opskriften er fra min kogebog KIRSEBÆR OG BLOMMER.

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere