Hjem Hjemmebag PERFEKTE ÆBLESKIVER

PERFEKTE ÆBLESKIVER

af sanleigh

Det er sæson for æbleskiver, og de hjemmebagte smager bedst. Lidt fintrevet citronskal og kardemomme fuldender smagen, og med et lille fif, bliver dine æbleskiver kuglerunde – og falder ikke sammen.

Tricket er at fylde lidt ekstra dej eller frugtmos i hver æbleskive under bagningen, så de bliver perfekt runde uden at være hule indeni. Du kan altså bruge dej eller f.eks. en god æble- eller sveskemos.

Bag æbleskiverne ved svag til middel varme, så de når at blive helt gennembagte samtidig med, at de har den rigtige farve udenpå. Hold de færdigbagte æbleskiver varme i ovnen ved 100 grader.

Dejen skal hæve i ca. 45 min. og bagetiden er beregnet på én æbleskivepande.

 

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere