Hjem Hjemmebag HOT CROSS BUNS

HOT CROSS BUNS

af sanleigh
Hot cross buns

Hot Cross buns er søde, krydrede boller med frugtfyld, pyntet med kors og glaseret med marmelade.

Bollerne er en påskespecialitet fra England, og nydes mange steder året rundt. Efter sigende skulle det sikre evigt venskab mellem de, der deler en hot cross bun imellem sig.

Krydset laves traditionelt af udrullet mørdej – jeg har brugt en lidt nemmere version, og blot rørt mel op med lidt vand og olie.

Frugten kan varieres efter smag (og indholdet i spisekammeret) – traditionelt fyld er rosiner eller korender og kandiseret appelsinskal.

 

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

 

[ssba-buttons]

 

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere