Hjem Hjemmebag DURUMBOLLER MED BLÅ BIRKES

DURUMBOLLER MED BLÅ BIRKES

af sanleigh
Durumboller med blå birkes

Forleden dag var brødskuffen tom, og jeg havde lyst til brød, så jeg besluttede mig for at lave nogle hurtige og gode durumboller.

Normalt bruger jeg surdej og koldhævning, men det var der ligesom ikke tid til. Til gengæld have jeg en halv liter kærnemælk i køleskabet, så jeg æltede hurtigt en dej sammen – og resultatet var disse rigtig gode durumboller, som er luftige og alligevel tætte i krummen og har en dejlig sprød skorpe.

Durumboller er også supergode til frokostsandwich og som tilbehør salater.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv

TIP: Har du mod på at bage dit eget surdejsbrød, så prøv opskriften på mit gode hverdagsbrød bagt på rug og hvede.

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere