Hjem Desserter KRÆMMERHUSE MED JORDBÆRSKUM

KRÆMMERHUSE MED JORDBÆRSKUM

af sanleigh
Kræmmerhuse med jordbærskum

Det er især i sæsonen for danske jordbær, at du skal i køkkenet og bage de små, sprøde kræmmerhuse. Det er hyggeligt især, hvis du tager en hjælper med i køkkenet 🙂

Dyp evt. de sprøde kræmmerhuse i en skål med smeltet chokolade, og læg dem på et stykke bagepapir til chokoladen er stivnet.

Drys evt. lidt friske hyldeblomster på jordbærskummet, eller bland dem i jordbær-puréen, inden den vendes sammen med flødeskummet.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

[ssba-buttons]

Kræmmerhuse med jordbærskum

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere