Hjem Desserter BRØDBUDDING MED ÆBLER

BRØDBUDDING MED ÆBLER

af sanleigh
Brødbudding med æbler

Brødbudding er en gammel klassiker, som er en fantastisk ret, der gør kål på rester af halvtørt brød. Jeg har blandet æbler og tranebær i den gamle dessert, så den bliver ekstra smagfuld og saftig.

Du kan erstatte de soltørrede tranebær med friske eller frosne blåbær, og evt. koge mælken med et lille stykke frisk ingefær.

Jeg gemmer tomme vaniljestænger i et glas med sukker, og bruger dem til kogte cremer og lignende. Der er masser af smag i de tomme vaniljestænger, og de er dyre nok i indkøb, så det gælder om at få det meste ud af dem.

 

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

 

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere