Hjem Hjemmebag FASTELAVNSBOLLER OG STRUTTER

FASTELAVNSBOLLER OG STRUTTER

af sanleigh
Fastelavnsboller med fyld og glasur

Marcipanfyldte fastelavnsboller med flormelis, boller med chokolade og strutter med glasur – samme dej varieret i facon, fyld og pynt.

Slå en god gærdej op, og lad den hæve i 1 times tid. Så er du klar til at lave boller med eller uden fyld. Du kan ælte rosiner og evt. små stykker tørret frugt i dejen, og forme den som almindelige boller og strutter. Eller du kan rulle dejen ud, og forme til fyldte fastelavnsboller med en lækker remonce, en hjemmelavet vaniljecreme eller en god marmelade.

Rør en glasur af sigtet flormelis, en smule kogende vand og evt. kakao. Eller smelt et par brikker god, mørk chokolade sammen med en lille klat smør. Pynt fastelavnsboller med glasur eller chokolade, og drys evt. med kagekrymmel.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere