Hjem Fisk GRAVAD LAKS MED RØDBEDE

GRAVAD LAKS MED RØDBEDE

af sanleigh
Gravad laks med rødbede og peberrodscreme

Jeg lavede en pragtfuld gravad laks til gæster i weekenden. Gravad laks er en nem forret, når du skal have mange gæster, og også oplagt til frokostbordet i f.eks. påsken. Den tager ikke lang tid at lave; du skal bare i gang mindst 1 døgn før servering.

Laksen er gravet med revet rødbede, som er med til at give den flotte farve. Efter gravningen er den penslet med dijonsennep, og dækket generøst med friske krydderurter. Tilbehøret er en peberrodscreme pisket af halv cremefraiche og halv piskefløde.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere