Hjem Hjemmebag APPELSINKAGER

APPELSINKAGER

af sanleigh
Appelsinkager

Jeg blev inspireret til disse appelsinkager, da jeg så en opskrift på nogle citron/olivenolie-kager. Der skulle bruges ¼ liter olivenolie i opskriften, og det forekom mig at være lidt rigeligt.

Jeg tænkte, at de måtte kunne laves med mindre olie, og valgte at erstatte en del af olien med appelsinmos. Der skal bruges hele, økologiske appelsiner, som koges helt møre i vand. Derefter er det bare at blende dem til den mos, som både giver de små appelsinkager saft og smag.

Jeg brugte en silikoneform fra Lékué med 9 firkantede huller (8x3x3 cm), og bagte dejen ad 3 omgange. Du kan også bage appelsinkager i silikonemuffinforme, hvor de så skal bages et par minutter mindre. 

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere