Hjem Forret SKOTSKE ÆG MED DIJONDIP

SKOTSKE ÆG MED DIJONDIP

af sanleigh
SKOTSKE ÆG MED DIJONDIP

Nyt til påskebordet.

Skotske æg er en engelsk opfindelse vistnok oprindeligt fra Yorkshire. I England er de populær ”Ta med” mad til picnic og madpakker, og kan købes færdige. De findes også i en mini-udgave, hvor man enten bruger hakket, hårdkogt æg eller kogte vagtelæg som fyld.

Skotske æg er kogte æg pakket ind i fars, paneret og bagt i ovn eller varm olie. Æggene kan koges med blød blomme eller være hårdkogte. Farsen er normalt baseret på svinekød, men alle slags kød bruges. Nogle mener, at de oprindeligt blev lavet med fiskefars – og det tror jeg, at jeg vil prøve næste gang.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere