Hjem Nem hverdagsmad LETSALTET KYLLINGEBRYST MED SALAT OG RABARBER

LETSALTET KYLLINGEBRYST MED SALAT OG RABARBER

af sanleigh
Letsaltet stegt kyllingebryst

Letsaltet kyllingebryst bliver super saftigt efter tilberedning. Her har jeg stegt det, men det kan også grilles, dampes eller ovnbages. Foruden salt er det krydret med fennikelfrø og friskkværnet sort peber.

Tilbehøret er en frisk salat af papirynde skiver af glaskål og fennikel vendt med en “mormor-dressing” af piskefløde, citron og olivenolie.

Herudover en supernem kompot af rabarber, der “steges” kort med sukker på en slip-let pande. Tilsæt evt. en smule vand, hvis dine rabarber virker for tørre på panden.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere