Hjem Hjemmebag HJEMMELAVET MYSLI

HJEMMELAVET MYSLI

af sanleigh

Jeg laver altid min egen mysli. Først og fremmest fordi det er så nemt, og så ved jeg hvad der er i. I mange færdigkøbte mysliblandinger er der enten alt for meget sukker eller unødige fedtstoffer.

Min mysli er sødet med en smule honning, og ikke tilsat hverken sukker eller fedtstoffer. Det naturlige fedtindhold i nødder og kerner og den naturlige sødme i de tørrede frugter, gør myslien helt perfekt – efter min smag.

Jeg nyder den næsten hver morgen med min yndlings-yoghurt (den fra Thise) og årstidens friske frugt. Om vinteren kan jeg også finde på at bruge den til en hverdagsdessert: som topping på æblegrød måske med en klat flødeskum.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere