Hjem Simremad MUJADDARA MED RODFRUGTER OG RYGEOST

MUJADDARA MED RODFRUGTER OG RYGEOST

af sanleigh
Mujaddara

Mujaddara er en Libanesisk linse/risret, der traditionelt tilberedes med ris og brune eller grønne linser. Mujaddara serveres oftest med sprødstegte løgringe, som en selvstændig ret eller sammen med andre grøntsagsretter. 

Her har jeg lavet den gode vegetariske ret på “dansk”. Jeg har brugt rugkerner og gule ærter, og sat den sammen med ovnbagte rodfrugter og en mild rygeostecreme.

Nyd denne Mujaddara som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke kød eller fisk. Får du noget i overskud, så brug det i en salat med f.eks. groftrevne gulerødder, fintsnittet rød peberfrugt og måske lidt fintsnittet spidskål.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere