Hjem Hjemmebag DURUMFLUTES OG BRØD

DURUMFLUTES OG BRØD

af sanleigh
Durumflutes og brød

Jeg bagte brød i sommerhuset i weekenden. Tre skønne durumflutes til snacks og sandwich og et stort brød til den kommende uge. Du kan også bruge dejen til nogle gode durumboller.

Når jeg bager brød, er det som regel på slump, men jeg brugte et decilitermål, og derfor kan jeg nogenlunde huske proportionerne.

Afhængig af den surdej og melets beskaffenhed, skal du altid bruge målene som en retningssnor; det kan være, at du skal bruge lidt mindre eller lidt mere mel end jeg.

Hvis du ikke har en surdej, kan du læse om hvordan du starter og vedligeholder en surdej her

Jeg har en gammel “ballerupmikser”, den der nu hedder Ankarsrum Assistent. Den larmer forfærdeligt, men den ælter perfekt – også i store portioner.

Jeg satte min dej til hævning i et koldt rum. Du kan også bruge køleskabet. Hvis du bruger køleskabet, så tag dejen ud 30-60 minutter, før du går i gang med at forme og bage.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere