Hjem Forret GULERODSUPPE MED HAVTORN

GULERODSUPPE MED HAVTORN

af sanleigh
Gulerodssuppe med havtorn

Jeg har lavet en frisk gulerodssuppe med havtorn og en pesto af gulerodstoppe og hasselnødder. Jeg rister gulerødder og løg i ovnen, før de koges med bouillon, så suppen får en god og dyb smag.

Måske er du frisk på at gå ud og plukke de smukke orange bær af de stikkende grene. Ellers kan du bare finde en pakke frosne havtorn i dit supermarked.

Hvis du ikke har gulerodstoppe, kan du lave pestoen med spinatblade eller persilleblade (bredbladet).

Server suppen som forret til 4 personer eller hovedret til 2 personer.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere