Hjem Tilbehør DOBBELTBAGTE KARTOFLER

DOBBELTBAGTE KARTOFLER

af sanleigh
dobbeltbagt kartoffel

Fyldte kartoffelskaller er nemme at tilberede og ”smarte”, hvis man skal have mange gæster. De kan gøres klar i god tid, så de blot skal bages anden gang umiddelbart før servering.

Der er masser af variationsmuligheder, prøv f.eks. en af disse:

KRYDDERURTER: Erstat sennep og forårsløg med masser af hakkede krydderurter efter din egen smag.

BLÅ OST: Erstat sennep med ca. 100 g blåskimmelost uden skorpe, og erstat forårsløgene med lidt friskhakket rosmarin.

GEDEOST OG SOLTØRREDE TOMATER: Erstat sennep og forårsløg med ca. 100 g frisk gedeost, 50 g grofthakkede soltørrede tomater i olie og lidt friskhakket basilikum.

 

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin. Foto af Jes Buusmann.

Opskriften er fra min kogebog KARTOFLER.

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere