Hjem Simremad LAMMEBOV AL’ARRABBIATA

LAMMEBOV AL’ARRABBIATA

af sanleigh
Lammebov all'arrabbiata

Det blev lammebov all’arrabbiata; jeg ville egentlig have lavet en ovnstegt lammebov, men pga. afbud skulle vi kun være to til middagen, så jeg tænkte en gryderet ville være bedre – den kan jo holde sig i mange dage, og evt. fryses.

Jeg er vild med pasta all’arrabbiata: “Den vrede pasta”, som er er simpel pastaret med en tomatsovs krydret med hvidløg og tørret chili. I min grøntsagsskuffe havde jeg 2 røde chili, der trængte til at blive brugt, og så var kursen sat.

Resultatet blev en skøn gryderet med smør-mørt kød, og et lille “zing” af chili. Vi spiste blød polenta første gang, og gemte resten af polenta’en til stegt polenta til 3. dagen 

En rest sovs er perfekt til en nem pastaret – kog evt. nogle broccoli- eller blomkålsbuketter sammen med pastaen de sidste par minutter.

Del via email
Email this to someone
email

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere