Hjem Forret HØNSESALAT

HØNSESALAT

af sanleigh
Hønsesalat med sprødt kyllingeskind

Vi kalder det stadig hønsesalat, selvom det nok er de færreste, der begynder at koge en høne. I dagens små husholdninger er en udskæring af kylling noget nemmere at gå i gang med. Nogle holder mest af det magre brystkød – personligt synes jeg, der er mere smag, kraft og saft i lårene.

Jeg foretrækker at købe en hel frisk kylling, og dele den op til flere måltider. Så koger jeg skroget og et af lårene til en god hønsesalat. Men i en snæver vending, kan du købe en pakke kyllingelår eller kyllingebryst til den gode salat.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

[ssba-buttons]

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere