Hjem Forret BLOMKÅLSSUPPE MED REJER OG DILD

BLOMKÅLSSUPPE MED REJER OG DILD

af sanleigh
Blomkålssuppe med rejer og dild

Et blomkålshoved kan blive til en dejlig, cremet blomkålssuppe med få ingredienser og under en halv times let arbejde.

Jeg havde tilfældigvis nogle rejer og et bundt dild i køleskabet, som jeg har brugt til topping på denne blomkålssuppe. Men der er mange andre muligheder.

Du kan tage nogle små blomkålshoveder, og f.eks. riste dem i lidt olivenolie, og vende dem med friskhakket dild og persille. Lidt sprødstegt bacon eller ristede hasselnødder er også godt, og du kan også vælge at bruge krydderier som karry eller paprika i din topping.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere