Hjem Forret ÆRTEHUMMUS MED RAMSLØG

ÆRTEHUMMUS MED RAMSLØG

af sanleigh
Ærtehummus med ramsløg

Jeg fik lyst til hummus, og lavede en “dansk” version: Grøn ærtehummus med friske ramsløg. Jeg har udeladt tahin (sesampasta), som der er i en traditionel hummus, men det kan man jo gøre som man vil.

Du kan nyde den grønne ærtehummus som en snack eller som del af et måltid. For mig blev det et helt måltid med ristede gulerødder og ristet brød.

Jeg havde lagt rigeligt med kikærter i blød, så jeg ristede nogle af dem i olie, og de blev overraskende gode. Dryp de rå, men udblødte kikærter godt af, og rist dem på en på en rigtig varm pande med olivenolie. De skal kun have kort tid, så bliver de møre og sprøde. Pas på, for når de får for meget, begynder de at eksplodere og springe rundt i hele køkkenet! Dryp dem af på et stykke køkkenrulle, og drys med flagesalt. Nyd som snack eller drys dem på din grønne ærtehummus.

Opskrift og foto af Sandra Leigh Draznin

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere