Hjem Weekendmad SVINEMØRBRAD MED RABARBER/RØDLØGKOMPOT

SVINEMØRBRAD MED RABARBER/RØDLØGKOMPOT

af sanleigh
helstegt svinemørbrad med rabarber/rødløgkompot og persillekartofler

De lyserøde rabarber er perfekt tilbehør til en helstegt svinemørbrad.  Udnyt ovnvarmen, og bag kartoflerne i ovnen sammen med kødet.

Den smukke kompot er også god som tilbehør til en sprødstegt fisk eller på smørrebrød og i sandwich.

Opskrift og styling af Sandra Leigh Draznin – Foto: Martin Dyrløv – for ugebladet Hjemmet

Hvis du ikke har prøvet at afpudse en mørbrad, kan du se en lille video her:

Del via email
Email this to someone
email

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere