Hjem Fisk STENBIDERROGN

STENBIDERROGN

af sanleigh
Frisk stenbiderrogn

SÅDAN RENSER DU FRISK STENBIDERROGN – se videoen herunder

Til ca. 400 g renset stenbiderrogn: 

ÅBEN og fjern de løse hinder på 500 g urenset stenbiderrogn, og læg den i en skål. 

HÆLD koldt vand på, og pisk i rognen med et piskeris, så alle løse hinder samles i riset. 

RENS riset, og fortsæt indtil, der ikke længere samles hinder i riset. 

HÆLD rognen i en sigte. Skyl rognen med koldt vand, og lad den dryppe godt af i ca. 15 minutter

KRYDR rognen med 2-3 tsk. salt og evt. friskkværnet peber.

SÆT stenbiderrognen tildækket i køleskabet indtil den skal serveres – f.eks. med BLINIS, cremefraiche, finthakket rødløg og dild.

TIP: Stenbiderogn kan sagtens renses dagen i forvejen, og den er fryseegnet.

Frisk stenbiderrogn

Prøv også

Skriv en kommentar

Denne side bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Tryk OK, hvis du er indforstået. OK Læs mere